Jeg har allsidig designkompetanse og variert yrkeserfaring innen medieproduksjon:

Som forretningsutvikler designet jeg hele den digitale infrastrukturen for et oppstartsfirma som inkluderte all grafisk produksjon: Design av firmaprofil, produksjon av grafisk materiell som trykksaker, logo, profilklær og nettside, samt lage annonsekampanjer for sosiale medier og skrive markedstekster. 

Som Lead Photoshop Artist og Art Director i The Future Group var jeg med på å produsere promoteringsmateriale for en innovativ tv-produksjon produsert av Freemantle/Discovery Networks for TV-Norge.

Min spesialitet er visuell kommunikasjon innen illustrasjon og fotomontasje, og har solid erfaring med å ferdigstille ambisiøse prosjekter innen deadline. Jeg motiveres av å skape fantastiske resultater i samarbeid med et ambisiøst team og liker variasjon og utfordringer.

I tillegg har jeg arbeidet med lyddesign, dataanimasjon og digital postproduksjon for video og fjernsyn. Min utdannelse er fra Kunsthøgskolen i Oslo, avdeling Kunstakademiet – der jeg lagde stedsspesifike narrative installasjoner, Høgskolen i Sør-Trøndelag (Webdesign), og Oslo Fotokunstskole. Du kan lese mer om meg på min LinkedIn

Kontaktskjema